UFC

(VIDEO) Khabib i Poirier dobili prvu službenu najavu

Khabib vs. Poirier
 UFC
Do UFC 242 priredbe i borbe Khabiba Nurmagomedova protiv Dustina Poiriera ostalo je još dva tjedna. Ova sjajna borba dva prvaka (pravog i privremenog) dobila je sad i prvu bolju video najavu.

"Unification" borbe uvijek su bile zanimljive. Teško je zamisliti relevantnijeg izazivača od privremenog prvaka, a to se ovog puta dogodilo u lakoj kategoriji UFC-a. Suspenzija Khabiba Nurmagomedova dovela je do borbe za privremenog prvaka između Dustina Poiriera i Maxa Hollowaya. Poirier je kroz jednu od najboljih borbi godine prošao na najbolji način i došao je do pojasa. No, nositelj pojasa može biti samo jedan.

Takvog će svijet dobiti 7. rujna u Abu Dhabiju kad Poirier i Khabib Nurmagomedov uđu u kavez. Svakako je ispred nas jedna od najvećih borbi godine, koja će dati važan odgovor na to u kojem smjeru ide UFC i prije svega u kojem smjeru ide kategorije. Borbu će pažljivo pratiti i Conor McGregor te će nakon nje donijeti odluku o svojoj budućnosti. Što bolje poželjeti od toga? Pogledajte ovu najavu!

Linker
12. travanj 2024 02:35