UFC

(VIDEO) Khabib Nurmagomedov se pridružio izazovu, ali bocu otvorio na svoj način

Borcima koji su se okušali u izazovu otvaranja boce nogom, takozvanom "Bottle Cap Challengeu" pridružio se i Khabib Nurmagomedov. Međutim, UFC-ov prvak lake kategorije izveo je svoju varijaciju.

Ovaj popularni izazov koji se u posljednje vrijeme proširio internetom privukao je pozornost mnogih slavnih osoba i boraca. Nakon što je to prvi napravio UFC prvak perolake kategorije Max Holloway, svoju su verziju izveli i Conor McGregor, Volkan Oezdemir, Sergey Kharitonov i Fabricio Werdum.

Ako već ne znate, izazov se sastoji u tome da kružnim udarcem nogom iz okreta otvorite bocu, objavite snimku na društvenim mrežama i proslijedite izazov osobi po želji.

Werdum je impresonirao na svojoj snimci otvorivši jednim potezom čak tri boce istovremeno. No neporaženi Dagestanac Nurmagomedov bio je nešto skromniji. Umjesto noge, Khabib se poslužio dlanom kako bi otvorio bocu.

Nurmagomedov se u Octagon vraća 7. rujna na UFC 242 priredbi u Abu Dhabiju. U drugoj obrani titule do 70 kilograma na putu će mu stajati privremeni prvak Dustin Poirier.

Linker
19. travanj 2024 23:27