UFC

(VIDEO) Khabib odgovorio tko je za njega P4P broj 1 u UFC-u!

Khabib Nurmagomedov
 screenshot/Youtube
Tko je najbolji P4P MMA borac svijeta? Teško je to pitanje na koje će dva borilačka fana vrlo rijetko jednako odgovoriti. Radi se jednostavno o osobnim preferencama koje su u konačnici vrlo teško egzaktno mjerljive i zato dolazi do razlike u razmišljanjima. Ipak, neki kandidati se ističu kao logičan izbor...

Mnogi će upravo UFC-ovog prvaka u lakoj kategoriji, neporaženog Khabiba Nurmagomedova, nazvati P4P kraljem radi svega što je posljednjih godina učinio u elitnoj promociji. Osim što nikada do sada nije izgubio, Nurmagomedov za mnoge nije izgubio niti jednu rundu do sada u svojoj UFC karijeri. Osim toga, radi se o borcu koji nikada do sada nije pao na doping testu i smatra se "čistim", što je još jedan vrlo bitan kriterij.

A kada pitate njega tko je najbolji P4P borac UFC-a u ovom trenutku, Rus će vrlo direktno odgovoriti. Za njega je to aktualni šampion u poluteškoj diviziji i jedan od najvećih MMA boraca svih vremena - Jon Jones.

Na nedavnoj press konferenciji koju je održao u svojoj Rusiji, Khabib je dobio upravo to pitanje iz publike - Tko je prema njemu najbolji UFC P4P borac?

Rus nije dvojio, jasno i glasno je rekao da je to za njega Jon Jones. Video možete pogledati u nastavku teksta.

Obojica ovih sjajnih boraca imaju zakazane mečeve za naredni period. I dok Khabiba čeka Tony Ferguson, Jones će se u idućoj obrani sudariti s Dominickom Reyesom. Obojica će iza sebe ostaviti vrlo uspješnu 2019. godinu.

Linker
25. travanj 2024 12:48