UFC

(VIDEO) Khabib žestoko odgovorio Fergusonu i McGregoru: 'Ti si NULA! Uvijek ćeš biti 'broj 2', uvijek!'

Khabib Nurmagomedov
 Screenshot (Twitter)
Khabib Nurmagomedov (28-0) odlučio je u razgovoru s ESPN-om odgovoriti na poruke koje su mu u četvrtak poslali njegovi najveći rivali - Conor McGregor i Tony Ferguson.

McGregor i Ferguson su optužili Khabiba da je "pobjegao" u Rusiju i tako uzrokovao da se jedan od najiščekivanijih mečeva u povijesti UFC-a otkaže/odgodi već po peti put.

"Očito je znao što mora napraviti da bi spasio ovaj 'card'. No on nije htio riskirati dok svi riskiraju i pokušavaju. Čovječe, on je pobjegao. Teško je to objasniti, ali pobjegao je", kritizirao je Ferguson svog rivala, a nešto kasnije se javio i McGregor.

"Tony i Khabib sudjelovali su u igri zvanoj kukavica, a Khabib je prvi pokleknuo. Što znači da je sada 3-2 u otkazivanjima u Tonyjevu korist. Khab je odjurio iz SAD-a prema svojoj kući usred krize. Vrlo riskantno. Čestitam Tonyju", poručio je Irac koji je jedva dočekao priliku da ostavi svoj komentar na aktualnu situaciju.

No, sada su obojica Khabibovih kritičara dobila žestoki odgovor od aktualnog prvaka.

"Dok sam ja u UFC-u, Tony će uvijek biti privremeni prvak, a Conor 'broj 2'. Oni će uvijek biti drugi, a ja 'broj 1'. Ti likovi nisu na mojoj razini. Tony zaslužuje privremeni pojas, Conor je 'broj 2', a svi znaju tko je najbolji", poručio je Nurmagomedov, a jedan poseban dio posvetio je McGregoru kojeg je već svladao u listopadu 2018. godine.

"Kad sam ga prebio onda se žalio kako ima problema sa stopalom ili tako nečim. Da nije bio u formi... Sad je odjednom u dobroj formi? Kako? Prije nekoliko dana je pozivao ljude da se brinu o svojim obiteljima, da ostanu doma i da paze na svoje zdravlje. A sad priča kako je u formi, da se netko mora boriti, da netko mora letjeti. Ja sam onakav kakav jesam. Možda me neki vole, možda neki ne... Ali taj lik je lažnjak. Što se dogodilo 6. listopada 2018. kad si imao trening kamp od šest mjeseci? Pričao si pred borbu svakakve stvari, a onda dođe meč i tapkaš poput kukavice. O čemu ti pričaš? Dok sam ja tu, Tonyjev maksimum je naslov privremenog prvaka, a Conor će uvijek biti 'broj 2', uvijek! Nikad mi neće moći ništa napraviti, on je NULA u kavezu. Što je napravio kad smo se borili - ništa", poručio je Khabib.

Linker
20. travanj 2024 10:18