UFC

(VIDEO) 'Kralj Instagrama' izgubio milijun dolara okladom na pobjedu Cerronea

Dan Bilzerian
 Instagram
Vjerojatno najpoznatiji svjetski 'playboy', Dan Bilzerian, pasionirani je kladioničar. Poznat je po svojim velikim ulozima na razna sportska događanja, a jedan od njih napravio je i na UFC 246 priredbi. Ogromnu svotu novca, pretpostavlja se oko milijun dolara, uložio je na pobjedu Donalda Cerrone protiv Conora McGregora.

Dan Bilzerian veliki je fan MMA-a, žena, adrenalina i klađenja. Tri od te četiri stvari spojio je na UFC 246 priredbi, ali je isto tako i potvrdio kako nije najpametnije kladiti se na prijatelje. Naime, Donald Cerrone osoba je koju se često znalo vidjeti na njegovim raskošnim tulumima, a čini se kako je na jednom od njih uspio Bilzeriana uvjeriti kako će savladati Conora McGregora. Milijunaš naveliko poznat po nadimku "Kralj Instagrama" mu je povjerovao i odlučio je na njegovu pobjedu uložiti ogroman novac.

Taj novac donio je u jednu od kladionica, a da bi se bolje mogao time pohvaliti odradio je to u novčanicama. Točan iznos nije naveden, no oni koji su se pozabavili fotografijom zaključili su kako je Bilzerian uložio oko milijun dolara. Dok je snimao svoj "Instastory" samo je rekao: "Kauboj, nema pritiska". Jasno je kako je bez tog novca ostao nakon samo 40-ak sekundi glavne borbe UFC 246 priredbe.

39-godišnjeg Bilzeriana inače internet karakterizira kao glumca, internet personality i profesionalnog kockara. Svoje bogatstvo od otprilike 200 milijuna dolara u najvećem dijelu je naslijedio od oca. 2009. godine započeo je poker karijeru, no bez prevelikog uspjeha. Pojavom Instagrama proslavio se svojim načinom života i velikim brojem privlačnih djevojaka s kojima se fotografira na svojim imanjima u Las Vegasu i Los Angelesu.

Linker
16. travanj 2024 02:00