(VIDEO) 'Kralj Instagrama' izgubio milijun dolara okladom na pobjedu Cerronea

Vjerojatno najpoznatiji svjetski 'playboy', Dan Bilzerian, pasionirani je kladioničar. Poznat je po svojim velikim ulozima na razna sportska događanja, a jedan od njih napravio je i na UFC 246 priredbi. Ogromnu svotu novca, pretpostavlja se oko milijun dolara, uložio je na pobjedu Donalda Cerrone protiv Conora McGregora.

Dan Bilzerian veliki je fan MMA-a, žena, adrenalina i klađenja. Tri od te četiri stvari spojio je na UFC 246 priredbi, ali je isto tako i potvrdio kako nije najpametnije kladiti se na prijatelje. Naime, Donald Cerrone osoba je koju se često znalo vidjeti na njegovim raskošnim tulumima, a čini se kako je na jednom od njih uspio Bilzeriana uvjeriti kako će savladati Conora McGregora. Milijunaš naveliko poznat po nadimku "Kralj Instagrama" mu je povjerovao i odlučio je na njegovu pobjedu uložiti ogroman novac.

 

Taj novac donio je u jednu od kladionica, a da bi se bolje mogao time pohvaliti odradio je to u novčanicama. Točan iznos nije naveden, no oni koji su se pozabavili fotografijom zaključili su kako je Bilzerian uložio oko milijun dolara. Dok je snimao svoj "Instastory" samo je rekao: "Kauboj, nema pritiska". Jasno je kako je bez tog novca ostao nakon samo 40-ak sekundi glavne borbe UFC 246 priredbe.

39-godišnjeg Bilzeriana inače internet karakterizira kao glumca, internet personality i profesionalnog kockara. Svoje bogatstvo od otprilike 200 milijuna dolara u najvećem dijelu je naslijedio od oca. 2009. godine započeo je poker karijeru, no bez prevelikog uspjeha. Pojavom Instagrama proslavio se svojim načinom života i velikim brojem privlačnih djevojaka s kojima se fotografira na svojim imanjima u Las Vegasu i Los Angelesu.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!