UFC

(VIDEO) Legendarni Diego Sanchez odradio najbolji i ujedno najuvrnutiji intervju ikad!

Diego Sanchez i Ariel Helwani
 Screenshot
Jedna od borbi glavnog programa današnjeg UFC 239 eventa ona je između Diega Sancheza i Michaela Chiese. Posebnu pažnju kroz "Fight week" privlači Sanchez, koji je jučer postao i član Kuće slavnih. No, njegov intervju od četvrtka nešto je što je apsolutno sve nadmašilo.

Diego Sanchez prava je MMA ikona i nema fana koji se s tim neće složiti. Već nekoliko puta bio je otpisan, slalo ga se u mirovinu i govorilo kako za svoje dobro treba prestati primati udarce. No, on se vratio i ima dvije pobjede u nizu. Pred svoju 30. UFC borbu u karijeri, 37-godišnji Diego na vrlo je zanimljiv način progovorio o tome kako je otkrio drevne tajne zadržavanja mladosti. I djelovao je kao da se ne šali. Pitanja je postavljao Ariel Helwani.

"Sjajno je biti sposoban ispisati još malo povijesti ovog sporta. Ja sam osoba koja se vodi osjećajima, pa baš ne razmišljam o tome što mi je na umu. Osjećam što trebam osjećati da bih vidio što trebam vidjeti i da bih bio što trebam biti. Michael Chiesa me otpisao kao mnogi prije njega. Kladionice su me otpisale, UFC me nebrojeni broj puta otpisao, otpisan sam prije nego sam osvojio Ultimate Fighter. Otpisivan sam više puta u karijeri. Michael Chiesa vidi tu nekog starca. Ja nisam stari tip. Ja nisam starac, ja sam Jedi. Vidjet ćete promjene, vidjet ćete muškarca. Mudraca! Pogledao sam ga duboko u oči, kroz dušu, da bih mu rekao kako ovo nije natjecanje, hrvački meč ili boksački sparing. Ovo je stvarna igra na život i smrt i dolazim po tvoju glavu", rekao je Diego, kao što možete vidjeti u videu ispod odlomka.

Nije to naravno bilo sve, Helwani nije gotovo niti morao postavljati pitanja.

"Ozlijedit ću te. Bio sam tamo, bio sam u bolnici. Imao sam stotine šavova na svom licu", rekao je Diego, da bi nakon toga skinuo sunčane naočale i krenuo pokazivati: "Pogledajte, ovo je Martin Kampmann, BJ Penn, Ricardo Lamas, Gilbert Melendez. Moje lice ispisuje priču, priču o iskustvu. Dolazim dokrajčiti Michael Chiesu, ukrasti cijeli show i poslati poruku svima koji mi se planiraju naći na putu."

Otkrio je Diego kako je odradio preglede koji su mu dokazali da nema oštećenje mozga, a onda je dodao kako je otkrio drevnu tajnu mladosti. Zapravo, 17 minuta ovog razgovora niti u jednom trenutku nije bilo dosadno i najbolje da to pogledati sami. Borba protiv Chiese nalazi se na glavnom programu UFC 239 eventa. I nju jedva čekamo!

Cijeli intervju možete pogledati na OVOM linku.

Linker
20. travanj 2024 01:55