UFC

(VIDEO) Ljubimica muških UFC fanova se vraća?! Rachael Ostovich objavila opaku snimku s treninga!

Rachael Ostovich
 Instagram
Rachael Ostovich nije se borila od siječnja i poraza od Paige VanZant, a jedno dugo vrijeme nije niti na društvenim mrežama objavljivala borilački sadržaj u uobičajenoj količini. No, u posljednje vrijeme se stvara dojam kako se izuzetno popularna borkinja priprema za novu borbu. Najbolji dokaz toga je trening video koji je objavila na Instagramu.

Na trenutno najpopularnijoj društvenoj mreži Rachael Ostovich praćena je od strane čak 624 tisuće fanova. Do njih je došla zahvaljujući svojim UFC nastupima. Zapravo, više samim tim što ona predstavlja (i kako izgleda) nego onime što je u UFC-ovom Octagonu pokazala. Tamo je uspješno debitirala, pobjedom prekidom za koju joj je trebalo manje od dvije minute, no onda su uslijedili porazi od Montane De La Rose i Paige VanZant. Broj fanova i pratitelja je unatoč tome nastavio rasti. Posljednji poraz dogodio se u siječnju ove godine i od tada o Rachaelinoj MMA karijeri nismo mogli puno toga saznati.

To zapravo mnoge nije začudilo, ako znamo da je uoči borbe protiv VanZant prošla kroz izuzetno teško razdoblje. Bila je žrtvom obiteljskog nasilja, unatoč kojem je odlučila nastupiti samo dva mjeseca kasnije. Ipak, nakon toga je uslijedilo suđenje koje je rezultiralo razvodom i rijetko tko zamjera 28-godišnjakinji s Havaja što nije previše razmišljala o svojoj borilačkoj karijeri. No, oni koji prate njen Instagram profil su u posljednje vrijeme mogli primijetiti kako je sve češće u dvorani. Jedna od posljednjih objava donosi snimku s treninga, a među hashtag oznakama nalazi se #UFC, što je znak da bi uskoro mogla biti spremna za povratak.

Tako nešto bi svakako razveselilo fanove, posebno one koji u Rachael vide potencijal za dobre rezultate. Do sada je u Octagonu prezentirala vrlo dobro hrvanje i veliku srčanost, ali i jako puno prostora za napredak u drugim aspektima borbe, posebno što se tiče borbe na nogama i jiu-jitsua. Još uvijek je dovoljno mlada da stigne sve to popraviti te da time UFC uspije profitirati na njegov uistinu velikom marketinškom potencijalu.

Uostalom, nerijetko viđamo nazive poput onog "Najzgodnija mama borilačkog sporta", "Najprivlačnija borkinja svijeta" i slične varijacije na temu, a govori se kako su je često miješali za ring djevojke. Ona je uistinu ljubimica većine muških UFC fanova i isti ti se svakako vesele njenom povratku u Octagon. Inače, nedavno je svoju suradnju s UFC-om podigla na jednu višu razinu, tako što je postala koordinator Trinity FC promocije, havajskog UFC partera gdje je ovog mjeseca snimljena i epizoda showa "Lookin' for a Fight".

Linker
18. travanj 2024 15:10