UFC

(VIDEO) Masvidal briljira: Usmana 'uništio' kreativnim videom, a Askrenu ponudio posao - 'Zvuči kao zamka'

Jorge Masvidal i Kamaru Usman
 Screenshot (YouTube)
Jorge Masvidal jedan je od onih boraca koji nas uspijevaju zabaviti i u ovo tmurno doba samoizolacije.

Rivalstvo Masvidala i aktualnog prvaka Kamarua Usmana raste iz dana u dan. Iako još uvijek nema nekakve službene potvrde, nagađa se da bismo jednom kada prođe ovaj kaos s koronavirusom mogli svjedočiti međusobnom okršaju ovih elitnih velteraša. No, za takvo što morat ćemo se još neko vrijeme strpjeti...

"Taj lik je samo 'hype'. Igra na tu kartu i sve one 'casual fanove' koji su se za to zakačili", nedavno je Usman komentirao Masvidalovu popularnost, a sada mu je stigao i vrlo kreativan odgovor.

'Gamebred' je, naime, na svom službenom YouTube kanalu objavio uradak koji nam prikazuje sve osobnosti aktualnog prvaka. Neke stvari su se tu izgleda svidjele i Benu Askrenu pa su tako nekadašnji rivali čini se zakopali ratnu sjekiru i pronašli zajedničkog neprijatelja.

"Početak je bio smiješan, ali kraj sranje", napisao je Askren na Twitteru uz jedan isječak Masvidalovog videa.

"U pravu si Ben. Bila bi mi čast kad bih te mogao dovesti da pomogneš kreativnom odjelu oko završetka priče", odgovorio je potom Masvidal.

"Imam osjećaj da je ovo zamka", zaključio je Askren koji se inače u međuvremenu na Twitteru preimenovao u 'Marty Sucks'.

O čemu je točno riječ, provjerite sami u Jorgeovom videu:

Linker
20. travanj 2024 00:21