UFC

(VIDEO) Masvidal objasnio što točno znači njegov nadimak

Jorge Masvidal
Vjerojatno se se i sami ponekad zapitali što točno znači nadimak trenutačno jednog od najpopularnijih UFC-ovih boraca Jorgea Masvidala - "Gamebred". Ima li bolje osobe za objasniti svoj nadimak od samog UFC "contendera" u velter kategoriji?!

On je na svom službenom Youtube kanalu odlučio jedan video posvetiti isključivo toj temi i objasniti potanko od kuda mu nadimak i što točno znači.

"Moj brat mi je dao taj nadimak. On znači... 'game' je da si uvijek spreman za borbu. To ne znači da si jako dobar u nečemu ili da su ti kvalitete dobre ili loše. Niti da si svjetski prvak. To samo znači da si uvijek spreman za borbu i da se nikada nećeš predati", započeo je objašnjenje popularni borac te je nastavio s drugim dijelom nadimka.

"A 'bred' znači... ako imaš psa pitbulla i pariš ga s drugim pitbullom, to je to", dodao je.

Iako je drugi dio objašnjenja prilično opskuran, jasno je što je Masvidal htio reći. On je jednostavno stvoren za borbu, što se može vidjeti prema njegovim nastupima; posebno onim u posljednje vrijeme.

Nakon što je ekspresno pobijedio Darrena Tilla i Bena Askrena, ovom "top contenderu" velter kategorije se smiješi meč protiv Natea Diaza za, kako je to Diaz rekao, titulu "najvećeg je*** majke na svijetu". Ukoliko dođe do realizacije tog dvoboja, analitičari već sada procjenjuju da će se raditi o najunosnijem dvoboju u 2019. godini. Osim u slučaju povratka Conora McGregora.

34-godišnji "Gamebred" u svojoj profesionalnoj karijeri ima 34 pobjede i 13 poraza. U UFC-u je od davne 2013. godine, a za sada ima 11 pobjeda i 6 poraza.

Linker
24. travanj 2024 19:11