UFC

(VIDEO) Masvidalovo koljeno bilo je u detalj uvježbana akcija

Jorge Masvidal i Joe Rogan
Ne sumnjamo kako ste nekoliko puta pogledali snimku brutalnog poteza koljenom, kojim je Jorge Masvidal nokautirao Bena Askrena. Sad je potvrđeno kako je isto bilo osmišljeno u detalj.

Nedugo nakon borbe u kojoj je Jorge Masvidal završio Bena Askrena za samo tri sekunde (službeno pet), Dustin Poirier je medijima rekao kako mu je njegov i Jorgeov trener, Mike Brown, prije borbe pokazao snimku s treninga na kojoj se vidi rad na tom potezu. Koliko god on lucidno izgledao, za pretpostaviti je bilo kako je unaprijed pripremljen.

Sad je tu snimku i sam Brown objavio na svom Instagram profilu, gdje vidimo kako Jorge vježba taj udarac samo 48 sati prije eventa. Cijela akcija, uključujući početno lagano skakutanje udesno, bila je u detalj uvježbana. U potpunosti su proučili kretanje Bena Askrena i uspjeli su izvesti potez koji će ući u UFC povijest. Naravno, već sada je, budući da je riječ o najbržem nokautu, no taj se rekord može s vremenom srušiti. No, vrijednost ovog nokauta i to u borbi koju su fanovi kroz ankete prije eventa nazvali najzanimljivijom na UFC 239, nikad neće splasnuti.

Pogledajte spomenuti video koji je Mike Brown podijelio s cijelim svijetom.

Linker
19. travanj 2024 16:59