UFC

(VIDEO) McGregor dobio tenisice uoči UFC-a 246: Jesu li bolje od 'walkout' majice?

Screenshot
 YouTube
UFC-ov veliki sponzor Reebok je odlučio iskoristiti povratnički meč Conora McGregora kako bi lansirao novi model tenisica koji se zove "Zig Kinetica". Osim novog modela na policama trgovina, izbačena je i reklama u kojoj Irac ima glavnu ulogu, a bit će i glavno zaštitno lice ovog modela u kampanji koja slijedi.

Iz Reeboka se vjerojatno nadaju da će tenisice bolje proći od "walkout" majice, koja je bila žestoko kritizirana u javnosti radi bizarnog dizajna i gotovo sigurno nije postigla željeni uspjeh.

Iz Reeboka su poručili da im je ovo najbitnije izdanje nekih tenisica u 2020. godini, kao i "da će Mcgregor biti zaštitno lice kampanje grabeći prema povratku na tron lake kategorije".

I McGregor se vrlo pozitivno osvrnuo na novi model tenisica. Nahvalio je izgled, udobnost i kvalitetu. No, Irac je prije nekoliko dana pohvalio i "walkout" majicu istog proizvođača, koja je znamo kako prošla na tržištu i što su fanovi mislili o njoj.

Reklamni spot s McGregorom pogledajte u nastavku ovog teksta. UFC 246 je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju 19. siječnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu. McGregor će predvoditi priredbu protiv veterana Donalda Cerronea!



Linker
24. travanj 2024 14:31