UFC

(VIDEO) McGregor na 13. godišnjicu amaterskog debija objasnio izbor protivnika: 'Samo je to imalo smisla'

Conor McGregor vs Kieran Campbell
 Screenshot (Twitter)
Jedan mali dio MMA fanova imao je prije 13 godina priliku po prvi puta u akciji vidjeti mladog Conora McGregora. Tada je, naime, danas jedan od najboljih boraca svijeta odradio svoj amaterski MMA debi.

Točan datum McGregorovog amaterskog debija bio je 17. veljače 2007. godine. Kako je jučer bila 13. godišnjica tog događaja, tako se i internetom proširila snimka meča u kojem je Conor svladao borca imena Kieran Campbell.

Spomenuti video stigao je i do bivšeg dvostrukog prvaka koji se nije ustručavao prisjetiti tog dana, a usput i svima objasniti zašto je borba s tim protivnikom itekako imala smisla.

"McGregor vs Campbell. Samo je ta borba za moj debi imala smisla. McGregori su se borili s Campbellima još od davnih dana. Bili zakleti neprijatelji u to doba. Danas to nije slučaj. No, to mi je pokazalo da je put koji sam izabrao ispravan", napisao je slavni Irac uz video koji možete pogledati na kraju članka.

Spomenimo i da je Conor onaj profesionalni debi imao 8. ožujka 2008. godine kada je tehničkim nokautom svladao Garyja Morrisa. Prvi veći iskorak na borilačkoj sceni stigao je s nastupima u Cage Warriors promociji gdje tijekom 2012. godine uzima titule u perolakoj i lakoj kategoriji. Odmah nakon toga 'Notoriousu' je stigao poziv UFC-a u kojem nastupa od 2013. i u kojem je također postao dvostruki prvak, ali i najveća MMA zvijezda današnjice.

Linker
18. travanj 2024 23:08