UFC

(VIDEO) McGregor pokušao upasti na Khabibov LIVE

Khabib Nurmagomedov
 Screenshot (YouTube)
Khabib Nurmagomedov u posljednje je vrijeme poprilično aktivan na Instagramu, gdje uglavnom koristi opciju LIVE prijenosa kako bi komentirao novonastalu situaciju oko UFC-a 249.

Aktualni UFC-ov prvak još je u srijedu navečer otkrio da ostaje zaključan u Rusiji koja je zbog pandemije koronavirusa zabranila letove, a očekivani rasplet nekima nije dobro sjeo pa su preko društvenih mreža Khabiba zasuli kritikama.

Oni najnerazumniji optužuju ga da se 'prestrašio' Tonyja Fergusona, drugi mu zamjeraju što je napustio SAD i u konačnici završio u Rusiji, a treći prigovaraju samo zato što su razočarani zbog već petog odgađanja/otkazivanja borbe između njega i 'El Cucuyja'.

"Nitko ne zna lokaciju, nitko ne zna gdje će se borba održati, a oni bi da letim negdje. UFC je prije mjesec dana pokušao pronaći lokaciju, nisu uspjeli. Kakve to veze ima sa mnom, je li to moja pogreška? UFC nam nije dao lokaciju i kako da se igdje borim? Ne znam gdje bi se trebao boriti i zbog toga se ne borim. Gdje se uopće možemo boriti? Nitko ne govori o tome. Svi sjede kod kuće i odjednom moraju pronaći krivca. Moraju nekoga napasti jer im je dosadno", između ostalog je govorio Khabib o čijem opravdanju više možete pročitati OVDJE.

I dok su mnogi pozorno slušali što im Nurmagomedov ima za poručiti, neki su u komentarima primijetili jedno poznato ime. Naime, Conor McGregor pokušao se ubaciti u LIVE prijenos svog velikog rivala, ali, kako će se pokazati, bezuspješno...

"Dodaj me", napisao je Irac u komentarima, no njegova želja nije bila ispunjenja.

Linker
20. travanj 2024 03:19