UFC

(VIDEO) McGregor trenira i uzvikuje 'Canelo', pogledajte snimku koja je pokrenula lavinu reakcija

Conor McGregor
 Screenshot (Instagram)
Pali se kamera, u pozadini svira 'Take me to Church', a u kadru se nalazi Conor McGregor koji upravo najavljuje svoj idući trening u samoizolaciji... Tako je započeo posljednji video kojeg je bivši dvostruki UFC-ov prvak objavio na svom Instagramu.

Pandemija koronavirusa zaustavila je sportska događanja, zaključala dvorane i razne sportske objekte te tako natjerala mnoge borce da u doba samoizolacije pronađu način kako održati svoju formu.

Nakon brojnih video uradaka koji ovih dana kruže društvenim mrežama, sada smo dobili i jedan mali uvid u to čime se bavi Conor McGregor. Najveća MMA zvijezda današnjice objavila je kratki video na kojem uvježbava ručne tehnike i eskivaže, a veliku pozornost medija i fanova privukao je trenutak u kojem se Irac dotaknuo Saula Canela Alvareza, svjetskog prvaka kojeg mnogi stručnjaci i specijalizirani portali trenutno vide kao najboljeg 'pound-for-pound' boksača današnjice.

"Canelo!" - uzviknuo Conor tijekom svog treninga, no i to je bilo i više nego dovoljno da se pokrene lavina reakcija.

Je li McGregora samo ponio trening ili se u svemu skriva prozivka meksičkom udaraču, u ovim trenucima nije jasno, ali je poznato da Conor još uvijek nije odustao od svojih boksačkih ambicija.

Linker
24. travanj 2024 01:59