UFC

(VIDEO) McGregor tvrdi da će za meč s Kaubojem zaraditi čak 30 milijuna dolara više nego u borbi s Khabibom!

Conor McGregor
 AFP/ Adriana Spaca / Brazil Photo Press
Bankovnom računu Conora McGregora ponovno se smiješi pozamašna financijska injekcija. Barem je tako u velikom intervjuu za ESPN otkrio bivši dvostruki prvak.

McGregor je u razgovoru s Arielom Helwanijem zračio samopouzdanjem. Tvrdi da se promijenio te da je sada maksimalno za koncentriran na izazove koji slijede i koji započinju ovog vikenda s UFC 246 priredbom. 'The Notorious' nimalo ne dvoji i tvrdi kako će nokautirati Donalda Cerronea, a usput i podsjeća mnoge da je i dalje zvijezda broj 1 u današnjem MMA svijetu.

Kao potvrda ovog posljednjeg stiže nam i iznos koji bi Irac trebao pospremiti u džep za svoj nastup protiv Kauboja.

Naime, McGregor je Helwaniju otkrio da će zaraditi najvjerojatnije najveći iznos u svojoj dosadašnjoj MMA karijeri! A radi se o pomalo, za UFC, nestvarnih 80 milijuna dolara.

"Uvjeren sam da će to biti jedna lijepa plaća. Vjerojatno najveća u mojoj MMA karijeri. Procjenjujem da će se raditi o dobrih 80 milijuna dolara", izjavio je Conor naknadno otkrivši da mu je za borbu s Khabibom Nurmagomedovom, kad se sve zbroji, pripalo 50 milijuna dolara.

McGregor je ustvrdio kako će do tih brojki doći i uz pomoć velikog interesa koji vlada u Australiji, Kanadi, Engleskoj i Irskoj.

Usporedbe radi, Conor je za boksački meč s Floydom Mayweatherom Jr-om, prema nekim izvještajima, zaradio oko 100 milijuna dolara.

Linker
26. travanj 2024 16:45