UFC

(VIDEO) Miočić otkrio što čeka budućeg dečka njegove kćeri

Stipe Miočić i The Schmo
 screenshot
U kratkom, ali vrlo zabavnom razgovoru sa "Schmom", Stipe Miočić otkrio je kakav je roditelj te kakav će biti za 15-ak godina kad njegovu kći krenu oblijetati momci.

Miočić je na jučerašnjem druženju s medijima bio opušten i zapravo mu je jako dobro došao razgovor s novinarom poput Schmoa. Njega jednostavno možemo opisati kao drugačijeg, a pogledom na priloženi video ćete lako zaključiti na koji način. Tako su razgovor počeli s temom Stipinih "nevidljivih" čarapa, a onda je postavio pitanje o supruzi i kćeri te njihovom odlasku u Disneyland.

Vrlo zanimljivo je bilo čuti nešto o tome kakav je Stipe roditelj, odnosno kakav će biti jednog dana kad mu kći dobije poziv na izlazak ili maturalnu večer. Kakav tretman čeka momka koji se to usudi?

"Može napraviti što hoće, to se neće dogoditi", rekao je Stipe uz osmjeh, da bi onda ipak dodao: "Uzeti ću ljepljivu traku i zalijepiti mu ruke za tijelo."

U tako opuštenoj atmosferu odbio je odgovoriti na pitanje o Cormieru, da bi ipak prokomentirao situacija s Contender Seriesa kad je nazvao Danu Whiteu i nagovarao ga da angažira njegovog timskog kolegu, Aleksu Camura.

"Derao sam mu se da mom momku da ugovor i on je rekao kako nema problema. Aleksa je to svakako zaslužio i ispred sebe ima sjajnu karijeru", najavio je Stipe.

Ovaj cijeli živopisni razgovor pogledajte ispod teksta.

Linker
19. travanj 2024 21:29