UFC

(VIDEO) Miočić vodio Aleksu Camura do prve pobjede u UFC-u: 'Glava mi je bila prazna, čuo sam samo Stipin glas'

Aleksa Camur
 Instagram
Stipe Miočić glasno je bodrio i vodio mladog borca iz Clevelanda Aleksu Camura do pobjede u njegovom debiju u UFC-u.

Aleksa Camur, američki borac srpskog porijekla i član tima Stipe Miočića, izborio je pobjedu u svom UFC debiju u uvodnom dijelu programa UFC 246 priredbe u Las Vegasu.

Camur je jednoglasnom odlukom sudaca slavio protiv Justina Ledeta i tako stigao do šeste pobjede u šestom profesionalnom meču karijere.

"Ovo je bilo nevjerojatno iskustvo. Bio sam miran, ušao sam u borbu mirno kako sam i želio. Pokazao sam na čemu sam radio. Publika je bila nevjerojatna. Mislim da sam napravio dobar posao"

Nakon pet pobjeda prekidom, prvi put je odluku prepustio sucima.

"Drago mi je da sam dobio više vremena u kavezu, bilo bi mi draže da sam došao do nokauta zbog publike i fanova. Znao sam da je čvrst protivnik, bio sam spreman za rat u tri runde. Imao sam plan i ispunio ga, a pobjeda je bila rezultat".

24-godišnjem borcu tijekom priprema je mentor bio teškaški prvak Stipe Miočić koji ga je dobro pripremio, a i glasno ga bodrio uz kavez.

"Čuo sam Stipu dok sam se borio. Glava mi je bila prazna, čuo sam samo Stipin glas i glas svojih trenera. Osjetio sam kako se naginje preko ograde i viče. Jako ga cijenim. Mislim da je vikao da ga odgurnem od sebe, pritisnuo sam ga, ali znao sam da je čvrst i morao sam biti oprezan", rekao je Camur, pa nastavio o svojim planovima za budućnost.

"Karijera mi je još na početku, moram još rasti. Ne smijem misliti da sam spreman za najbolje u kategoriji, ali mislim da će mi UFC dati kvalitetne protivnike i s vremenom ću biti spreman za velike borbe".

View this post on Instagram

W! Thanks to everyone for the support!! #UFC246 #win

A post shared by Aleksa Camur (@aleksa_camur) on

Linker
24. travanj 2024 15:11