UFC

(VIDEO) Miočićeva supruga i kći vaganje promatrale u dresovima Hrvatske

Ryan Marie i Meelah Miočić.
 Instagram
Ceremonijalno vaganje UFC 241 priredbe iz prvih su redova pratite Ryan Marie i Meelah Miočić, tako dodatno motiviravši svog supruga, odnosno oca Stipu. On je sam otkrio kako su mu njih dvije najveća inspiracija i motivacija

Već tijekom prijenosa ceremonijalnog vaganja vidjelo se kako Stipe Miočić konstantno gleda u jednom smjeru i pravi grimase. Moglo se pretpostaviti kako gleda u smjeru svoje obitelji, a kasnije se to potvrdilo. Zapravo, oni koji prate Instagram profil gospođe Miočić mogli su to pretpostaviti, budući da je Ryan Marie postavila fotografije iz hotelske sobe, gdje su odjevene u kockice, a opis fotografije je glasio "Hrvatska!"

Kasnije je njihovo prisustvo potvrdio i Stipe, na svoj Instagram postavivši snimku nastalu odmah nakon vaganja. Nema sumnje kako su njih dvije s ciljem u Anaheimu, da Stipu svakog trenutka mogu podsjetiti za koga i što će se u Octagonu boriti. Ovo je najvažnija borba Stipine karijere, ali ujedno i prva nakon što je Meelah došla na svijet. Primjeri nekih drugih boraca (Donald Cerrone) nam dokazuju koliko očinstvo može doprinijeti rezultatima borca.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

My true motivation #SM

Objavu dijeli Stipe Miocic (@stipemiocic)

Linker
20. travanj 2024 07:25