UFC

(VIDEO) Na ulici upucan Combateov prvak i brat UFC-ovog borca: 'Izbjegli smo tragediju...'

Bruno i Guido Cannetti
 Facebook
Argentinski MMA borac Bruno Cannetti umalo je tragično stradao nakon sukoba s razbojnicima na ulicama Buenos Airesa. Isti su mu pokušali oduzeti motocikl, a sve je završilo s metkom u njegovim prsima, no borac se srećom izvukao bez po život opasnih ozljeda.

Bruno Cannetti je 31-godišnji MMA borac i brat UFC-ovog člana bantam kategorije, Guida Cannettija. Do incidenta je došlo nakon što se Bruno zaustavio s motociklom na ulicama Buenos Airesa, kad su mu prišla dva naoružana razbojnika. Što se točno dogodilo, preko Instagrama je obavijestio njegov poznatiji brat.

"Danas smo izbjegli tragediju. Razbojnici su pokušali oduzeti motocikl mog brata Brune Cannetija. On nije mogao u prvom trenutku naći ključeve, nakon čega je pokušao pobjeći pa su dva puta zapucali na njega. Jedan metak okrznuo mu je trbuh, dok je drugi prošao kroz njegovu jaknu i majicu te se zaustavio u prsima. Srećom, sve je dobro prošlo. Liječnici su izvadili metak, Bruno se oporavlja i može gledati prema UFC-u", napisao je Guido, podijelivši snimku iz bolnice, gdje se vidi ozljeda na prsima njegovog brata.

Bruno se javio putem svog Instagram profila i to na svoj 31. rođendan te je otkrio kako smatra da je imao nekoga tko ga je ovim putem sačuvao te je sretan što može ovaj dan proslaviti s prijateljima i obitelji. Nakon zahvata kojim mu je metak uklonjen, on je pušten na kućnu njegu.

Mlađi Cannetti je inače u MMA karijeri do sada ostvario devet pobjeda i šest poraza. Ipak, u posljednjih šest borbi slavio je pet puta, dok je najveći uspjeh postigao u kolovozu prošle godine, kad je došao do titule prvaka perolake kategorije Combate Americas promocije. Kao veliki autsajder savladao je Andresa Quintanu. Samim time postao je kandidat za prelazak u UFC, posebno jer dolazi iz države odakle UFC-u treba novih imena.

Linker
25. travanj 2024 04:37