UFC

(VIDEO) Nate Diaz prozvao Jorgea Masvidala nakon pobjede na UFC-u 241

Jorge Masvidal i Nate Diaz
Jedan od najpopularnijih boraca Nate Diaz vratio se u akciju nakon tri godine i upisao pobjedu protiv Anthonyja Pettisa na UFC 241 priredbi u kalifornijskom Anaheimu. Mlađi od braće Diaz nakon pobjede je prozvao Jorgea Masvidala.

Diaza u Octagonu nismo videli još otkako je poražen u revanšu s Conorom McGregorom na UFC 202 priredbi. No vrijeme izvan natjecanja očito nije usporilo borca iz Stocktona. U velter kategoriji Diaz je nakon tri runde uvjerljivo porazio bivšeg prvaka lake kategorije Pettisa jednoglasnom odlukom sudaca (30-27, 30-27, 29-28).

"Ovaj put sam radio malo drugačije. Vjerojatno sam se borio više poput njega, krenuo sam nabiti tempo od početka. Navikao sam na borbe od pet rundi pa sam se j**eno umorio jer sam se borio žestoko. Mislim da sam bolji u dužim borbama kada to napravim kako to treba napraviti", rekao je Diaz komentatoru Joeu Roganu u svom Octagon intervjuu nakon borbe.

Diaz se očito planira zadržati u velteru te je na borbu izazvao trenutno popularnog Masivdala koji je njegov nastup u Honda Centeru pratio uživo iz publike.

"Dobar je osjećaj vratiti se. Nije me bilo zato što su svi sranje i nemam se s kim boriti. No Jorge Masvidal je imao dobru posljednju borbu. U ovom sportu više nema pravih gangstera osim mene i njega. Znam da je on gangster, ali on nije gangster sa zapadne obale, objasnio je Diaz.

Masvidal je upisao najveću pobjedu karijere u posljednjem nastupu kada je na UFC 239 priredbi protiv Bena Askrena upisao najbrži nokaut u povijesti UFC-a. Leteće koljeno kojim je za pet sekundi završio borbu Masivdala je preko noći pretvorilo u jednog od popularnijih boraca u promociji.

Diaz tako računa da će mu borba protiv trenutno vrućeg "Gamebeda" donijeti najveći profit od svih boraca s kojim se može obračunati u diviziji. Naravno, tu je uvijek i opcija treće borbe s najvećom zvijezdom UFC-a Conorom McGregorom zajedno s kojim je u prve dvije borbe rušio rekorde gledanosti i prodaje PPV prijenosa.

Linker
25. travanj 2024 18:01