UFC

(VIDEO) Nate Diaz 'zapalio' na otvorenom treningu

Nate Diaz
 screenshot
Jučer su u Anaheimu održani otvoreni treninzi pred UFC 241 priredbu, a najveće ovacije dobio je Nate Diaz. Prije svega zbog svog buntovničkog poteza na pozornici. Naime, usred treninga je stao i zapalio joint.

Nate Diaz u svakom smislu koristi činjenicu da se UFC 241 priredba održava u Kaliforniji, saveznoj državi u kojoj on živi, ali isto tako i saveznoj državi u kojoj je medicinska marihuana legalna. Gledajući na svoju raniju reputaciju, Nate Diaz vrlo brzo je postao ugledna osoba u toj industriji pa ne treba čuditi kako je svojevrsnu promociju spomenutih derivata odradio i na službenoj UFC pozornici.

Tijekom svog otvorenog treninga, Nate je odlučio zapaliti. U jednom trenutku je samo stao, uzeo već pripremljeni joint i onda pred publikom odradio svojevrsni performans. Uz njega su na pozornici bili mnogi članovi tima predvođeni onim glavnim, Cesarom Graciejem, čovjekom kojem se pripisuju zasluge što je braću Diaz uspio na neki način smiriti. No, pokraj toga su bili i ostali buntovnici, što Nate zapravo cijeli ovaj tjedan dokazuje.

Diaz će u noći sa subote na nedjelju odraditi svoju prvu borbu nakon tri godine. Suprotstavit će mu se Anthony Pettis, a Nate prije borbe nije imao nekih velikih najava. Želja mu je odrađivati zanimljive borbe i pobjeđivati u istima. Gledajući na njegovu popularnost, ako tako nešto uspije dogovoriti s UFC-om, sve će strane biti sretne.

Kako je izgledao spomenuti performans, pogledajte u priloženom videu MacLifea.

Linker
22. travanj 2024 15:34