UFC

(VIDEO) Ne može atraktivnije! Samo je osam ovakvih nokauta viđeno u povijesti UFC-a!

Barboza vs. Ettim
 screenshot
UFC predstavlja vjerojatno najatraktivniju kompilaciju unutar posljednjeg serijala povijesnih završnica. Ovog puta došao je red na kružne udarce nogom, one koje protivnike doslovno paraliziraju već na nogama. Upravo ovdje nalaze se neki nokauti koji se s razlogom smatraju najboljim UFC nokautima u povijesti.

Prema ovoj kompilaciji, u povijesti UFC-a viđeno je osam ovakvih nokauta, a popis njihovih autora je impresivan. Redom pojavljivanja u ovom videu to su Edson Barboza, Junior Dos Santos, Stephen Thompson, Vitor Belfort, Thiago Santos, Daron Cruickshank, Lando Vannata i Elizeu Zaleski Dos Santos. Kakva imena!

Pogledajte ovu sjajnu kompilaciju i još se jednom oduševite onim što su ovi borci sposobni u borbi izvesti. Čak šestero s ovog popisa i dalje su borci članovi UFC-a i veselimo se njihovim idućim nastupima. Naravno, kad zlo koje je zadesilo cijeli svijet napokon dovedemo pod kontrolu. Do tada budite zahvalni na internetu i onima koji nam pružaju priliku ovakvih se stvari prisjetiti. Pogledajte!

Linker
18. travanj 2024 17:47