UFC

(VIDEO) Ne pokušavajte kod kuće: Michelle Waterson i Holly Holm izvode nevjerojatne akrobacije

Jessie Graff i Michelle Waterson
 Instagram
Holly Holm i Michelle Waterson pripremaju se za svoju iduće borbe, ali tijekom toga pronašle su vremena za vrlo zanimljiv trening koji bi im čak mogao pomoći i na polju borilačkih vještina. Pogledajte kako izgledaju akrobacije koje rade s "ninja ratnicom" Jessie Graff.

Ispred ove dvije članice Jackson Winkeljohn tima vrlo su bitne borbe. Zapravo, ona Holly Holm, koju će odraditi na UFC 243 eventu, možda je i njena posljednja. Naime, nitko se ne bi začudio da se 6. listopada umirovi na stadionu gdje je postigla svoj najveći uspjeh. Protiv Raquel Pennington bori se na Marvel stadionu u Melbourneu, mjestu gdje je nokautirala Rondu Rousey. Što se tiče Michelle Waterson, pred njom je uistinu najvažnija borba u karijeri. Vikend nakon borbe njene timske kolegice, predvodit će Fight Night 161 borbom protiv Joanne Jedrzejczyk. Ako u njoj ostvari pobjedu, njena iduća borba bit će za UFC titulu.

No, to nije bit ovog teksta, nego ono što je navedeno u uvodnom odlomku. Naime, Michelle Waterson počela je trenirati s kaskaderkom i natjecateljicom "American Ninja Warriorsa", Jessie Graff. Radi se o vrlo zanimljivim akrobacijama koje su se svidjele i njenoj najboljoj kolegici iz dvorane pa im se pridružila. Tako smo nakon što su pokazale plesno umijeće, Waterson i Holm mogli zajedno vidjeti u nečemu puno težem. Ili barem tako izgleda.

Ovo su zapravo sjajne vježbe snage i balansa, a osim toga i dobro izgledaju. Nerijetko tako nešto možemo vidjeti u akrobatskim performansima, kakvima se Jessie Graff zapravo u slobodno vrijeme i bavi. U svakom slučaju, nećemo duljiti, pogledajte o čemu je riječ.

Linker
19. travanj 2024 00:26