UFC

(VIDEO) Ngannou bez većih problema podigao i ponio 150 kilograma teškog Shaqa

Shaq i Ngannou
 Instagram
Prezentacija snage Francisa Ngannoua jako je dobro prezentirana u snimci danas postavljenoj na Instagram. Ona je nastala kad ga je u dvorani posjetila košarkaška legenda Shaquille O'Neal.

Shaquille O'Neal na svom je vrhuncu karijere težio između 140 i 150 kilograma. Toliko bi mogao imati i danas, iako nije za odbaciti niti opciju kako je u opuštenoj maniri taj broj možda i malo veći. No, koliki god da je, on nije predstavljao nikakav problem za Francisa Ngannoua kad je Shaqa odlučio uhvatiti i podići.

Dogodilo se to prošlog ljeta, kad je Shaq bio u UFC-ovom Institutu, gdje se Ngannou pripremao za borbu protiv Juniora Dos Santosa. No, snimku na kojoj je Ngannou podigao Shaqa do sada nismo imali priliku vidjeti. Možemo reći kako je to učinio lakoćom.

Ngannou je trenutno unutar novog impresivnog pobjedničkog niza, nakon što je u nokautom prvoj rundi redom zaustavio Curtisa Blaydesa, Caina Velasqueza i Juniora Dos Santosa. Trenutno se nalazi na programu iduće UFC-ove priredbe, najavljene za 9. svibnja. Ako tamo pobijedi Jairzinha Rozenstruika, apsolutno će osigurati idući napad na titulu prvaka teške kategorije.

Linker
15. travanj 2024 02:25