UFC

(VIDEO) Ngannou: Spreman sam i čekam, sigurno neće biti kao prošli put!

Francis Ngannou i Stipe Miočić
Nekoliko tjedana je prošlo od meča Miočić vs. Cormier na UFC-u 241, a i dalje se ne zna što je sljedeće za borce s vrha teške divizije. Novi prvak se posvetio odmoru i obitelji, a Cormier se nakon nekoliko tjedana vratio u stolicu UFC sukomentatora. No, i dalje ne znamo što je iduće za obojicu...

MMA javnost se pita što je iduće za novog/starog UFC prvaka? Hoće li se i treći put boriti s DC-jem ili će se Cormier odlučiti za konačnu mirovinu? Ukoliko bivši prvak zaista objesi rukavice o klin, za Stipu postoje samo dvije opcije - ili mega meč protiv Jona Jonesa ili revanš s Francisom Nagannouom!

Kamerunac je spreman i samo čeka poziv svojih nadređenih iz UFC-a. U intervjuu za MMAJunkie je potvrdio da očekuje da će upravo on biti sljedeći izazivač, a time i protivnik Stipe Miočića.

"Čekam poziv i borbu, ja očekujem da ću dobiti priliku za naslov nakon što sam pobijedio. Dana White je rekao da treba vidjeti kako će se sve odigrati između DC-ja i Stipe. Ja čekam, spreman sam", potvrdio je "Predator".

Upitan od strane novinara što on očekuje da će se dogoditi, Ngannou odgovara:

"Mislim da ću dobiti priliku za osvetu i da sigurno neće proći kao prošli put."

Kada kaže prošli put, Ngannou misli na meč s UFC-a 220 u Bostonu kada je poražen odlukom sudaca od Stipe Miočića. Bio je to najteži trenutak u njegovoj karijeri i zapravo jedini pravi poraz u Octagonu.

Ukoliko se UFC zaista odluči na drugi meč između Miočića i Ngannoua, Kamerunac se nada da bi to moglo biti već u 2019. godini.

"2019. nadam se! Bilo bi sjajno da se dogodi na UFC-u 245 u Las Vegasu", zaključuje.

Čitav intervju pogledajte u videu:

Linker
20. travanj 2024 07:01