UFC

(VIDEO) Nick Diaz najavio 'velike vijesti' i izjavio: 'Uskoro ću se ponovno boriti!'

Nick Diaz
 Nick Diaz/Instagram
Iako se ne radi o nikakvoj službenoj najavi ili jasnoj potvrdi, mnogobrojni fanovi Nicka Diaza će biti zadovoljni jer je njihov mezimac najavio da bi se uskoro trebao ponovno boriti.

Starijeg brata Diaz u akciji nismo vidjeli još od meča protiv Andersona Silve u 2015. godini. U nekoliko navrata je najavio povratak, no uvijek bi se nešto ispriječilo. To nešto je njegova problematična narav i fokus koji mu posljednjih godina nije na borilačkom sportu i dvorani.

Na Twitteru se pojavio kratak video kojem Diaz najavljuje "velike vijesti", a u nastavku kaže "da će se uskoro ponovno boriti". To je još jedna potvrda njegovih ranijih najava. Naime, nakon poraza njegovog brata Natea u nedavnom meču protiv Jorgea Masvidala, Nick je javno izrazio želju za povratkom. U nedavnom je intervjuu s Arielom Helwanijem prozvao Masvidala zbog komentara na Nateov račun i poručio da bi se vratio u Ovtagon radi borbe s vlasnikom ekskluzivnog "BMF" pojasa.

"Hvala Helwaniju što me pozvao, imao sam dug tjedan i bio sam pomalo uzrujan. Gamebredfighter i UFC, dajte fanovima pravu stvar koju žele vidjeti", napisao je Nick, a Masvidal mu je odgovorio na objavu.

"Bila bi mi čast. Sto posto sam za tu borbu".

Za sada nema službenih informacija je li i UFC "zagrizao" za ovaj fanovima zasigurno vrlo zanimljiv "machup". Niti jesu li pregovori uopće započeli. No, u svakom slučaju najava velikih vijesti iz usta ove 36-godišnje polu-umirovljene zvijezde je odlična vijest za milijune njegovih fanova koji žele povratak. Nick Diaz je bivši Strikeforce prvak, koji je u karijeri ubilježio 26 pobjeda i 9 poraza i unatoč neaktivnosti je i dalje mamac za publiku i veliku prodaju PPV prijenosa. Nije li to i osnovni UFC-ov cilj posljednjih godina...?!

Linker
18. travanj 2024 19:33