UFC

(VIDEO) 'Noćna mora' UFC-ovog prvaka stiže u Octagon? 'Adesanyin tatica je spreman za UFC debi!'

Israel Adesanya
 Screenshot (YouTube, UFC)
Jedna objava na Instagramu zagolicala je maštu fanova koji se nadaju da bi uskoro u Octagonu mogli vidjeti i jedno veliko ime iz svijeta kickboxinga!

Alex Pereira stiže u UFC? Pitanje je koje su si postavili brojni fanovi i mediji nakon što je UFC-ov velteraš Laureano Staropoli na Instagramu objavio zanimljiv video uz još zanimljiviju poruku.

"Adesanyin tatica je spreman za UFC debi. Uskoro ćemo vidjeti kako u najvećem Octagonu na svijetu udara svog sina i preuzima njegov pojas", napisao je Pereirin timski kolega Staropoli uz jednu fotografiju i kratku snimku njihovog treninga.

Podsjetimo, Pereira i Adesanya obračunali su se u ožujku 2017. godine na Glory of Heroes 7 priredbi, a do pobjede je brutalnim nokautom u trećoj rundi stigao brazilski borac.

Adesanya je kao kick-boksač upisao 75 pobjeda i samo pet poraza. Onaj od Pereire bio je jedini koji je doživio nokautom, a spomenimo i kako mu je taj meč ujedno bio i posljednji u kickboxing karijeri nakon koje se odlučio u potpunosti fokusirati na onu u MMA svijetu gdje je danas neporaženi (19-0) UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji.

S druge strane, Pereira je danas jedan od najboljih kick-boksača svijeta. Borac nadimka 'Po Atan' aktualni je Gloryjev prvak u srednjoj, ali i privremeni prvak u poluteškoj kategoriji. Spomenimo i da Alex posjeduje skromnije iskustvo u MMA-u. Naime, tijekom 2015. i 2016. godine odradio je tri meča. U svom debiju poražen je gušenjem u trećoj rundi da bi potom iduća dva protivnika završio nokautima.

Linker
16. travanj 2024 23:33