UFC

(VIDEO) Nokaut dana: Ovako je Kattar nokautirao bivšeg izazivača, u subotu će pokušati 'budućeg'

Kattar vs. Lamas
 screenshot
Calvin Kattar do sada se potvrdio kao jedan od boljih udarača UFC-ove perolake kategorije. Novu priliku za potvrditi svoju kvalitetu imat će u subotu, kad se u glavnoj borbi Fight Nighta u Moskvi bori protiv Zabita Magomedsharipova. Prije toga, pogledajte na koji način je nokautirao bivšeg izazivača, Ricarda Lamasa.

31-godišnji Kattar slavio je u četiri od pet dosadašnjih UFC nastupa, a posljednje tri pobjede ostvario je nokautom čime je ukupan broj pobjeda tom metodom doveo na devet. Ovog vikenda imat će najvažniju borbu karijere i to u glavnoj borbi UFC Fight Night 163 priredbe, koja se održava u Moskvi. Tamo ga čeka Zabit Magomedsharipov, borac koji se kroz prošle nastupe prometnuo u nekoga koga fanovi već iduće godine vide u borbi za titulu.

Jasno je kako je Kattarova najveća kvaliteta njegov udarac i to je ono čega će se potencijalni budući izazivač morati posebno paziti. Naravno, ako ne želi završiti kao bivši izazivač. Tu mislimo na Ricarda Lamasa, kojeg je Kattar nokautirao na UFC 238 priredbi i to na toliko impresivan način da je UFC odlučio taj nokaut iskoristiti za promociju ove borbe.

Pogledajte sjajnu 1-2 kombinaciju kojom je Kattar završio spomenutu borbu te došao na rub Top 10 poretka. Protiv opakog ruskog borca tražit će poziciju u Top 5. Zabita do sada nitko nije uspio ozbiljnije ugroziti na nogama, no malo njih je udaralo kao što to radi momak iz Massachussettsa. Pogledajte!

Linker
22. travanj 2024 23:18