UFC

(VIDEO) Nova najava za Khabiba i Poiriera podsjeća nas da je ostalo još osam dana!

Dustin Poirier i Khabib Nurmagomedov
 screenshot
Pogledajte novu najavu za glavnu borbu UFC 242 priredbe. Još samo osam dana ostalo je do trenutka kad će se Khabib Nurmagomedov i Dustin Poirier obračunati u Abu Dhabiju.

"Ovo je samo dio pojasa prvaka, želim osvojiti pravi pojas protiv najboljeg", rekao je Dustin Poirier u travnju, kad je savladao Maxa Hollowaya, time osvojivši privremenu titulu UFC-ove lake kategorije. I UFC je vrlo brzo reagirao. 7. rujna postao je datum borbe za ujedinjenje titule, no lokacija je sve iznenadila. Nitko nije ozbiljno shvatio Khabiba Nurmagomedova kad je najavio Abu Dhabi, no upravo to se dogodilo. Tako Octagon dolazi u "najmiroljubiviji grad na svijetu", kako ga je nazvao upravo UFC-ov prvak lake kategorije.

Do "Fight weeka" preostalo je još dva dana, tijekom kojih će se održati i sutrašnja priredba u Kini predvođena borbom za titulu ženske slamka kategorije između Jessice Andrade i Weili Zhang. Nema sumnje kako će ta priredba ponuditi potrebnu dozu uzbuđenje, no idućeg vikenda letvica se podiže.

Pogledajte novu UFC-ovu najavu za ovu borbe, sjajne dvije minute koje će nas samo dodatno nabrijati natjerati da se pitamo "kad će taj sedmi dan mjeseca rujna?!" Uživajte!

Linker
18. travanj 2024 21:24