UFC

(VIDEO) Nova reklama objasnila priču iza žestoko kritizirane McGregorove majice

 Screenshot (Twitter)
Početkom mjeseca na službenom UFC-ovom web shopu osvanula je 'walkout' majica Conora McGregora za njegovu borbu s Donaldom Cerroneom. Neobičan dizajn s animiranom verzijom bivšeg dvostrukog prvaka zbunio je fanove i naišao na brojne kritike, a sada bi nam sve moglo biti malo jasnije...

McGregora nadolazećeg vikenda čeka prvi nastup od listopada 2018. i meča u kojem mu je Khabib Nurmagomedov nanio četvrti poraz u profesionalnoj karijeri. Za tu je prigodu Reebok velikoj UFC-ovoj zvijezdi napravio posebno dizajniranu majicu iz 'Legacy serije', no ista je vrlo brzo od pojave u prodaji postala predmet ismijavanja.

"Možda vam je trebala minuta da shvatiti tko bi to trebao biti. Na prvu smo mislili da je riječ o loše odrađenom izdanju Jorgea Masvidala ili Donalda Cerronea. No, onda smo pogledali izbliza, vidjeli tetovaže i shvatili da bi to trebao biti 'The Notorius'. Možda je riječ o McGregoru u srednjim godinama koji izgleda kao da je pri kraju duge noći tijekom koje je sam ispijao Proper Twelve. Ovdje nam se nameće nekoliko pitanja: Zašto nosi sat, trenirku, cipele... a ne rukavice?", pitao se tada ugledni borilački portal MMA Junkie.

Priču iza dizajna tjedan dana kasnije objasnila nam je Reebokova reklama za Zig Kinetica tenisice.

U reklami je, naravno, glavna zvijezda Conor McGregor koji se u jednom trenutku pretvara u akcijsku figuricu koja izgleda upravo poput one sa 60 dolara vrijedne majice.

Irac je kratkim trailerom reklamu najavio još prije nekoliko dana, a sada se pojavila i njena puna verzija.

Linker
20. travanj 2024 12:27