UFC

(VIDEO) Odaberite najbolji UFC nokaut desetljeća

McGregor vs. Aldo i Silva vs. Belfort
 screenshot
Među nagradama koje je UFC odlučio dodijeliti uz pomoć svojih vjernih fanova, posebno intrigantno izgleda ona za najbolji nokaut desetljeća. Ponuđeno je pet sjajnih poteza, a najveća svjetska MMA promocija očekuje i vaš glas.

Kad imate jedno toliko veliko razdoblje na raspolaganju, teško je nešto suziti na samo nekoliko primjera, u ovom slučaju pet. No, ako se osim same izvedbe gleda veličina borbe i njen značaj, kao i imena boraca koji su se natjecali, možemo reći kako je odabir pet opcija za nokaut desetljeća zapravo dobar.

Prvi ponuđen je vjerojatno fanovima najglasovitiji, onaj kojim je Conor McGregor završio Josea Alda u 13. sekundi njihove borbe za titulu prvaka perolake kategorije. Drugi je "aperkat iz pakla" Francisa Ngannoua protiv Alistaira Overeema, dok je kao treći ponuđen "Mae-geri" Andersona Silve protiv Vitora Belforta. Nokaut desetljeća mogao bi postati i glasoviti udarac Edson Barboze iz borbe protiv Terryja Etima, dok je posljednji ponuđen onaj kronološki najnoviji, ujedno i najbrži u UFC povijesti. Naravno, radi se o borbi Jorgea Masvidala i Bena Askrena.

Ako vam opcija glasovanja ne bude ponuđena, otvorite video putem službene UFC Facebook stranice.

Linker
19. travanj 2024 17:06