UFC

(VIDEO) Održana prva sučeljavanja pred UFC 239

Jones vs. Santos i Nunes vs. Holm
UFC 239 nam je pred vratima. Nadolazećeg vikenda zabavit će nas UFC on ESPN 3 s Juniorom Dos Santosom i Francisom Ngannouom u glavnoj ulozi, a nakon toga se sve okreće spektaklu u Las Vegasu. Jučer su odrađena prva javna sučeljavanja sudionika glavnog programa najveće UFC priredbe u 2019. godini do sada.

Netom prije nego su organizirali druženje glavnih zvijezda s medijima, UFC je objavio kojih pet borbi će biti bio glavnog programa UFC 239, koji se 6. srpnja održava u Las Vegasa. Od početka je bilo jasno kako će isti predvoditi Jon Jones i Thiago Santos, dok će Amanda Nunes u sunaslovnoj borbi braniti titulu prvakinje bantam kategorije protiv Holly Holm. Prije njih borit će se Ben Askren i Jorge Masvidal, mjesto na glavnom programu našla je i borba Jana Blachowicza protiv Lukea Rockholda, dok će PPV dio otvoriti Diego Sanchez i Michael Chiesa.

Od spomenutih deset imena, njih osam došlo je na druženje s medijima. Nije bilo tek Jorgea Masvidala i Lukea Rockholda. Podsjećamo, Masvidal se nije pojavio niti na prvoj konferenciji za medije na kojoj je trebalo promovirati borbu protiv Askrena. Ipak, "Funky" je dovoljno karizmatičan da je to oba puta dobro odradio sam. Nakon druženja s medijima, odrađena su prva javna sučeljavanja.

Ispod teksta možete vidjeti kako je izgledalo kad su gore spomenuti sudionici i sudionice prvi put stali jedni preko puta drugih. Što se tiče Askrena i Blachowicza, oni su pozirali sami. Uostalom, pogledajte!

Linker
26. travanj 2024 15:15