UFC

(VIDEO) Održana prva sučeljavanja UFC 244 sudionika

Lee vs. Gillespie
 screenshot/Youtube
U New Yorku su održana prva sučeljavanja UFC 244 boraca, a na pozornicu su izašli gotovo svi sudionici priredbe. Nekoliko susreta bilo je vrlo zanimljivo.

Na pozornicu su zapravo izašli svi sudionici osim Darrena Tilla, koji se još uvijek nalazi u Engleskoj te Jorgea Masvidala i Natea Diaza, za koje ipak ne znamo iz kojeg razloga nisu sudjelovali na ovom događanju. No, i bez njih je bilo više nego zanimljivo, a mogli smo se još jednom uvjeriti koliko jaka priredba nas sve čeka.

Naime, na uvodnom programu nalaze se borci i borkinje poput Andreija Arlovskog, Jairzinha Rozenstruika, Jennifer Maie, Katlyn Chookagian, Johnnyja Walkera i Coreya Andersona. To je samo dio spomenutog programa koji će zapravo biti uvertira onome što će se dogoditi u glavnih pet borbi. Nema sumnje kako ne ovo najjači event godine ako ćemo gledati cjelokupni popis borbi.

Nekako najzanimljivije sučeljavanje bilo je između Kevina Leeja i Gregora Gillespieja, gdje je napetost već sada velika. To ne treba čuditi ako znamo koliko je ovo bitna borba za obojicu. Gillespie bi u slučaju pobjede mogao doći na samo jednu borbu od napada na titulu, dok si Lee jednostavno ne smije dozvoliti poraz ako se želi i dalje nalaziti u vrhu.

Pogledajte kako je to sve izgledalo.

Linker
20. travanj 2024 06:58