UFC

(VIDEO) Održano ceremonijalno vaganje i posljednja sučeljavanja pred UFC u Sacramentu

U Sacramentu je održano ceremonijalno vaganje za UFC on ESPN+ 13 priredbu. Borkinje i borci su pred obožavateljima odradili i posljednje sučeljavanje uoči večerašnje predstave u Golden 1 Centeru.

UFC Sacramento donosi sedam borbi na uvodnom programu i pet u glavnom kojeg predvodi obračun u ženskoj bantam kategoriji između bivše prvakinje perolake kategorije Germaine de Randamie i Aspen Ladd.

"Osjećam s sjajno. Borim se protiv mlade, gladne djevojke i bit će vatreno večeras", izjavila je Nizozemka de Randamie koja se u akciju vraća nakon pobjede protiv Raquel Pennigton iz studenog i uživa u nizu od četiri pobjede.

"Iznimno sam uzbuđena. Nisam se borila kod kuće još od amaterskih dana. Ludo je vratiti se i biti glavna borba večeri", rekla je Ladd koja se večeras bori na domaćem terenu. 24- godišnjakinja je neporažena kao profesionalka s osam pobjeda iza sebe od čega je tri upisala u Octagonu.

U "co- main" eventu večeri borbama se nakon dvije i pol godine provedenih u mirovini vraća legendarni Urijah Faber. Osnivač famoznog Team Alpha Malea iz Sacramenta obračunat će se s Rickyjem Simonom.

"Čovječe, ovom mi znači sve na svijetu. Jedva čekam da nastupim", kratko je komentirao večerašnju borbu u bantam kategoriji 40- godišnji "The California Kid."

"Ovo će biti sjajno. Uzbuđen sam što ću pokazat novu generaciju", rekao je Simon. 26-godišnjak iz Vancouvera iza sebe ima tri UFC pobjede, a u posljednjem nastupu porazio je Ranija Yahyaju.

Na glavnom programu novu će borbu odraditi jedan od najvećih talenata perolake kategorije Mirsad Bektić. Nakon prvog poraza karijere Bekrić se vratio pobjedama protiv Godofredoa Pepeyja i Richarda Lamasa. Svoj put prema borbi za pojas tražit će preko Faberovog borca iz TAM-a, Josha Emmetta.

Linker
19. travanj 2024 19:58