UFC

(VIDEO) 'On je fenomenalan borac, loše za njega je što posljednju borbu ima protiv mene'

Stipe Miočić
 screenshot/YouTube
Objavljena je druga epizoda UFC 252 Embedded serijala

Svoje mjesto u drugoj epizodi UFC 252 Embedded serijala dobili su ponovno samo tri borca, sudionici glavne borbe i onaj oko kojeg promocija ovog vikenda vjerojatno misli izgraditi najveći hype.

Upravo taj posljednji spomenuti, Sean O'Malley, borac je koji je u epizodi dobio uvodne minute. Upoznao je javnost sa svojom suprugom, inače frizerkom te je otkrio kako su njegove lude frizure zapravo njenih ruku djelo. No, također je za nju rekao kako je njegov masažer, kuhar i nutricionist, a otkrio je zbog čega će u ovoj borbi na kosi "nositi" zastavu Ekvadora.

Iduće pratimo Daniela Cormiera pri dolasku u Las Vegas, a u vožnji prema hotelu je otkrio neke priče o svojim dosadašnjim nastupima u svjetskoj prijestolnici borilačkog sporta. Nakon toga je došao dio Stipe Miočića, koji je još jednom u prvi plan stavio svoju obitelj te je otkrio koliko mu druženje s njima znači na polju mentalne pripreme za borbu. Osim toga je rekao i neke pozitivne izjave o Danielu Cormieru, uz onu kako lošom smatra odluku da posljednju borbu u karijeri odradi protiv njega. Kraj epizode donosi Cormierov trening.

Ispod teksta pogledajte drugu epizodu, prije iduće, u kojoj ćemo pratiti i Stipin dolazak u Las Vegas.

Linker
25. travanj 2024 05:37