UFC

(VIDEO) Opasne ili sexy? MMA borkinje zajedno snimile svoju verziju trenutnog hit izazova

Valerie Loureda, Tracy Cortez i Paige VanZant
 screenshot
Skupina poznatih MMA borkinja dogovorila se i zajedno snimila svoju verziju trenutno vrlo popularnog 'Don't Rush Challengea', na TikTok društvenoj mreži. Na kraju je to ispao sjajan i zanimljiv video uradak. Pogledajte ga!

Don't Rush Challenge predstavlja izazov u kojem je cilj prvobitno se prikazati u svakodnevnom izdanju tijekom karantene, da bi nakon pokrivanja ekrana (u originalnoj verziji rolom WC papira), osoba bila sređena za poslovni sastanak ili noćni izlazak. Jednu ne točno takvu verziju ovog izazova vidjeli smo od strane Cage Warriors boraca, a sad su svoju verziju napravile borkinje iz nekoliko različitih promocija.

Naime, sve one su se prvo prikazale u svom "radnom" izdanju, a nakon toga i kako izgledaju kad se srede za izlazak. Time su pokazale da mogu biti opasne ili seksepilne, sve prema potrebi. A izbor onih koje su se našle u videu bi vjerojatno bio neki zajednički izbor MMA fanova. Paige VanZant, Tracy Cortez, Rachael Ostovich, Valerie Loureda, Angela Lee i Pearl Gonzalez samo su neke od njih.

Pogledajte kako su to borkinje izvele u trenucima dok se sve pripremaju za ispite koje im slijede. Jer, u karanteni niti za njih nema odmora te su puno češće u ovim prvim nego u drugim izdanjima. No, nadamo se da će uskoro biti vremena i za ta njima vjerojatno draža izdanja.

Linker
23. travanj 2024 09:44