UFC

(VIDEO) 'Osam puta kao dijete imao sam malariju, imunološki sustav mi je lud'

Israel Adesanya
 screenshot
Vrlo zanimljive informacije donijela nam je druga epizoda UFC 243 Embedded serijala. Tako smo čuli usporedbu hrane u Americi i Australiji, vidjeli dolazak Roberta Whittakera u Melbourne, prošli smo neka događanja iz života Dana Hookera, ali smo isto tako saznali i gdje se krije nevjerojatna čvrstina Israela Adesanye, odnosno zašto nikad u karijeri nije otkazao borbu.

Al Iaquinta iznenađen je time što u Australiji nije vidio puno pretilih ljudi, no vrlo brzo je iznio svoje razmišljanje oko toga zašto smatra da je to tako. Kaže kako je hrana u Australiji puno zdravija nego u Americi, ali da su i porcije vani manje te da nema prežderavanja. "Svatko dobije onoliko koliko bi u pravilu trebao pojesti", objasnio je Iaquinta svoje zadovoljstvo s državom u kojoj će se u subotu boriti. Osim toga otkrio je kako nema problema s prehranom jer na svakom uglu može pronaći nešto zdravo.

Nakon "Ragin' Ala" pratimo Israela Adesanyu koji je imao nezgodu u hotelskoj sobi, nakon koje je ispričao vrlo zanimljivu priču. Naime, pokupio je hranu s poda, a onda je svom službenom snimatelju objasnio zbog čega mu to ne smeta.

"Jesi li kad obolio od malarije? Ja jesam, osam puta kao dijete. Zbog toga mi je imunološki sustav jebeno lud i zbog toga nikad nisam imao potrebu otkazati borbu", rekao je Adesanya. On se inače rodio u Nigeriju, odakle je s 13 godina preselio na Novi Zeland.

Na kraju epizode pratimo dolazak Roberta Whittakera i supruge u Melbourne te gostovanje Dana Hookera na jednoj lokalnoj televiziji. Iako je nakon sjajnog niza u kojem se nalazi tako što mogao očekivati, borac iz Novog Zelanda baš se ne snalazi u ulozi zvijezde jednog velikog eventa.

Linker
25. travanj 2024 12:02