UFC

(VIDEO) Otvoreni UFC Tampa treninzi, MacKenzie Dern oduševila boksom i atraktivnim grapplingom

MacKenzie Dern
 screenshot/MMA Fighting
U Tampi na Floridi održani su otvoreni treninzi pred sutrašnju (subota, 12. listopada) UFC Fight Night 161 priredbu. Fanovima su svoje najbolje tehnike prezentirali sudionici glavne tri borbe, a posebno su oduševili Michelle Waterson, MacKenzie Dern i Kron Gracie.

Iako se očekivalo da bi mogla ostati u svojim odajama skidati kilograme, Joanna Jedrzejczyk ipak se pojavila pred fanovima te je odradila kraći performans otvorenog treninga. Podjednako kratko se obratila te je odgovorila na neka pitanja novinara, nakon čega se vratila odrađivati onaj najvažniji posao. Danas tijekom dana saznat ćemo je li u tome uspjela. Zbog toga je fanove oduševila Michelle Waterson, budući da je imala vremena za fotografiranje i druženje. Tijekom treninga zadržala je osmijeh što je dokaz da jako dobro sakriva brigu oko toga hoće li njena protivnica zadovoljiti potrebnu težinu.

Sudionici sunaslovne borbe su Cub Swanson i Kron Gracie, a što se tiče otvorenog treninga, Gracie je onaj koji je ostavio jači dojam na fanove. Prvo je pred njima kratko meditirao, a onda odradio vrlo neobičnu rutinu za ovakve prigode.

Najviše je fanove ipak oduševila MacKenzie Dern. Već smo pisali o tome kako trenutno izgleda kao da se nalazi u najboljoj formi svoje dosadašnje MMA karijere, a na pozornici je prvo oduševila svojim napretkom u boksačkim tehnikama te brzini ruku. U njenoj posljednjoj borbi već smo vidjeli kako posjeduje i snagu nokauta te će jako zanimljivo biti vidjeti što će napraviti protiv Amande Ribas u Octagonu. Kao dodatni poklon fanovima koji su je pozdravili velikim ovacijama, MacKenzie je odradila i prezentaciju atraktivnih grappling tehnika. Među njima je i "flying armbar", tehnika koja glasi za vjerojatno najatraktivniju u cijelom MMA-u, a u UFC još nikad do sada nije viđen.

Ispod teksta pogledajte i kratki pregled onoga što su pokazali svi borci i borkinje.

Linker
24. travanj 2024 00:39