UFC

(VIDEO) Ovako su Rogan i komentatorska ekipa reagirali na najveća UFC iznenađenja

Dominick Cruz, Joe Rogan i Jon Anik
 screenshot/YouTube
UFC-ovi komentatori oni su kojima tijekom borbe u pravilu čujemo samo glas. Oni gledatelja dodatno motiviraju i podižu svojim načinom izražavanja. No, posebno je zanimljivo vidjeti kako oni izgledaju u trenucima dok svjedoče nekim velikim iznenađenjima te ista moraju 'odraditi' u izravnom prijenosu.

Neke najveće borbe, najbolji potezi i najveća iznenađenja u UFC-u ne bi bili to što jesu da uz sebe nemaju zvučnu kulisu u liku i djelu komentatora koji su tu borbu odrađivali posao animiranja i educiranja gledatelja pred ekranima. Još od legendarnog dvojca Joea Rogana i Mikea Goldberga pa preko nekih komentatora koje su s vremenom uključivali, oni su uvijek bili bitan dio cijelog showa.

Posebno su emotivne i žestoke reakcije one kad se u kavezu dogodi neko veliko iznenađenje, posebno ako je do njega doveo nokaut. Tada se komentatore itekako isplati i vidjeti te uvjeriti se kako njihove reakcije nisu samo vokalne nego i daleko više od toga.

UFC je u četiri minute kompilacije skupio neke od najboljih reakcija koje je zabilježila kamera usmjerena prema komentatorskom stolu. Obje borbe Miočića i Cormiera, prva pobjeda Rose Namajunas nad Joannom Jedrzejczyk te Natea Diaza nad Conorom McGregorom samo su neke od borbi kojih se možemo na ovaj način prisjetiti te pokušati usporediti jesmo li i mi sami reagirali poput Rogana, Cormiera, Anika i ekipe.

Pogledajte!

Linker
24. travanj 2024 04:47