UFC

(VIDEO) 'Ovo nije Looking For a Fight, ovo je Looking FWD to UFC 242'

Dana White, Matt Serra i Din Thomas
 Screenshot (Youtube)
"Ovo nije epizoda 'Looking for a Fight' serijala" - odmah je na početku videa, koji je UFC noćas objavio na svom YouTube kanalu, naglasio predsjednik promocije Dana White. Radi se o nečemu što je elitna promocija nazvala "Looking FWD to the Fight", a White je posao odradio sa stalnom postavom, koja uključuje Dina Thomasa i Matta Serru, dvojicu suvoditelja u svom inače vrlo popularnom UFC-ovom "reality showu".

Kako bi što bolje najavili i kvalitetnije ispromovirali nadolazeći UFC 242, UFC-ova produkcija je osmislila novi koncept Whiteovog osobnog video bloga ususret velikom eventu. U 7 minuta videa trojac se zabavlja u Abu Dhabiju (UAE) gdje će za nekoliko dana Khabib Nurmagomedov i Dustin Poirier odlučiti o unificiranom prvaku lake kategorije.

Ako vas zanima kako izgleda kada White, zajedno s Thomasom i Serrom, vozi skupe arapske super aute po vrhunskim trkačim stazama za Formulu 1, ovo je definitivno video za vas. Nije da ima previše veze s UFC-ovim mega mečem, ali je svakako zabavno. I zato ga preporučamo...

Linker
19. travanj 2024 07:26