UFC

(VIDEO) Ovo vrijedi pogledati opet: UFC počastio snimkom borbe Khabiba i Conora

Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor
 screenshot/YouTube
Najgledanija borba u UFC povijesti dobila je svoje mjesto na službenom YouTube kanalu promocije. Pogledajte glavnu borbu UFC 229 priredbe između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora.

20034 osobe u T-Mobile Areni, 17.18 milijuna dolara prihoda od ulaznica i 2.4 milijuna kupljenih PPV prijenosa samo na području SAD-a. To su brojke iza najveće dosadašnje UFC borbe, okršaja Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora, održanog 6. listopada 2018. godine u Las Vegasu. Borbe koja je zapisana u više različitih poglavlja MMA povijesti i borbe za koju se čini kako još uvijek nije zatvorena knjiga.

Dugo se čekao povratak najveće MMA zvijezde u povijesti, a on je nakon dugih najava došao u obliku instantnog napada na titulu protiv novog prvaka, neporaženog Khabiba Nurmagomedova. Dugi uvod u spektakl napokon je kulminirao kad su oni ušli u Octagon i odradili 18 minuta sjajne, vrlo dinamične borbe. Dvije MMA superzvijezde nisu razočarale one koji su tog dana odlučili posvetiti im svoje vrijeme i novac.

Naravno, svi znamo kako je ta borba završila, mnogi se sjećaju i svih glavnih detalja, no nije zgorega još ju jednom pogledati od prve do posljednje sekunde. UFC ovog puta ipak nije u video postavio ono o čemu se nakon borbe puno više pisalo nego u samoj borbi, nerede oko Octagona i unutar njega, no tako je vjerojatno i bolje. Ovako se možemo fokusirati na samu borbu. Pa, pogledajte ju!

Linker
11. travanj 2024 03:53