UFC

(VIDEO) Paulo Costa brutalno nokautirao Youtube zvijezdu Logana Paula

Paulo Costa i Logan Paul
 screenshot/Youtube
Jedna od najvećih Youtube zvijezda te odnedavno profesionalni boksač, Logan Paul, prošli se tjedan nalazio u Las Vegasu, gdje je trenirao u UFC-ovom trening centru. Tamo je imao priliku sparirati s Paulom Costom, a tijekom sparinga je brutalno nokautiran. Kako i priliči jednom YouTuberu, on je snimku tog nokauta objavio.

Logan Paul svoju je borilačku karijeru započeo jednim amaterskim i jednim profesionalnim mečem protiv britanskog YouTubera KSI-ja, a s istom je odlučio i nastaviti nakon tih ogleda koji su doveli do velikog zanimanjeai gledanosti publike inače nevezane uz borilački sport. Paul ozbiljno razmišlja i o tome da se okuša u MMA-u pa je par dana treninga odlučio odradio u UFC-ovom Institutu i trening centru.

Upravo tome posvećena je posljednja epizoda njegovog video serijala na YouTubeu, gdje možemo vidjeti kako se proveo na događanjima u vezi UFC 248 priredbe, ali i kako je izgleda cjelokupni MMA trening gdje mu je sparing partner bio jedan od najboljih boraca svijeta, Paulo Costa. Tijekom boksačkog sparing Costa ga je nokautirao, a Paul se ovim putem nije ponio onom starom izrekom da ono što se dogodilo u dvorani tamo i ostaje. Kako je njegov snimatelj sve to uspio dokumentirati, tako je isti nokaut i objavljen.

Pogledajte kako je to Costa nokautirao YouTubera kojeg na najvećoj svjetskoj video mreži prati 20 milijuna pretplatnika. Paul se još uspio našaliti na svoj račun, stavivši u opis video: "Znači li to da sam sad 0-2?"

Inače, boksačku karijeru prošlog mjeseca započeo je i njegov mlađi brat Jake. Za razliku od Logana, ovaj 22-godišnjak u svom je debi nastupu upisao pobjedu.

Linker
19. travanj 2024 16:10