UFC

(VIDEO) Perry se nije šalio: Jedini trening partner mu je njegova djevojka

Mike Perry i Latory Gonzalez
 Instagram
Mike Perry postavio je na Instagram snimku koja potvrđuje njegove nedavno iznesene namjere

Ako ste mislili da se Mike Perry šalio kad je najavio napuštanje trenera i kako će mu u kutu za iduću borbu biti tek njegova djevojka, razmislite još jednom. Zapravo, prisjetimo se što je Perry prije otprilike dva tjedna najavio.

"Ne namjeravam više slušati trenere koji ti govore da radiš ono što oni ne bi. Treba mi samo netko tko će mi držati fokusere. Najviše bih volio da ih mogu držati sam sebi. Zapravo, ne treba mi nitko, spreman sam boriti se za svoj život. U kutu mi treba jedino netko tko će mi dodati bocu vode, obrisati mi glavu i staviti mi led na vrat. Moja iduća borba vjerojatno neće trajati dulje od pet minuta, no ako se to dogodi, treba mi ta boca vode. Ono što mi ne treba su savjeti. Nikad u karijeri nisam dobio pravi savjet", rekao je tim putem Perry, dodavši kako će mu u kutu za iduću borbu biti tek njegova djevojka te možda njena prijateljica.

Da se Perry nije šalio, dokaz je snimka postavljena na njegovom Instagramu. Naime, na njoj vidimo Perryjev udarački trening, a fokusere mu drži njegova djevojka Latory Gonzalez. Perry je s njom u vezi tek odnedavno, nakon što je razišao sa svojom suprugom Danielle Nickerson. Ona je također uvijek bila u njegovom kutu, no u društvu trenera. Latory bi, kako je najavio, trebala biti sama.

Perry je inače ugovorio svoj idući nastup. 27. lipnja nastupit će u Las Vegasu, a protivnik će mu biti Mickey Gall. Tako je barem za sada ostao bez ispunjenja želje da nastupi na Fight Islandu, no eventualnom pobjedom bez primanja prevelike štete bi tu želju ipak mogao ostvariti ugovaranjem borbe u srpnju ili kolovozu.

Linker
20. travanj 2024 09:23