UFC

(VIDEO) Pettis pozirao s Whiteom, Diaz objasnio nedolazak: 'Jučer sam pričao s novinarima'

Anthony Pettis i Dana White
 screenshot
Novinari koji su došli na UFC 241 medijski dan s nadom da dobiju neku izjavu Natea Diaza ostali su razočarani nakon što se isti nije pojavio. Putem svog predstavnika rekao je kako se novinarima obratio dan ranije i da nije bilo potrebno dolaziti.

Iako je dolazak na medijski dan zapravo obaveza UFC boraca, teško da ikoga može začuditi to što je Diaz odlučio odraditi stvari po svom. Dok su svi borci došli na potrebno mjesto te su dio svog dragocjenog vremena prepustili medijskoj mašineriji koja će putem njihovih izjava pokušati odraditi finalno promoviranje programa, Diaz je odlučio ostati u hotelskoj sobi. Jedini od 24 sudionika i sudionica koji se nije pojavio.

"Nate se opsežno obratio medijima nakon jučerašnjih otvorenih treninga i tijekom toga je prošao kroz sve teme", glasila je poruka koju je ostavio putem svog medijskog predstavnika.

Anthony Pettis tako je na kraju pred fotografe izašao sam. Srećom, tu se pojavio predsjednik UFC-a Dana White, koji je pozirao s njim. Diazov postupak nije htio komentirati, vjerojatno je i sam bio svjestan kako od Diaza ne treba tijekom ovog tjedna puno toga očekivati. Sve dok se napokon pojavi u Octagonu, tolerirat će mu apsolutno svaki manji neposluh.

Linker
24. travanj 2024 11:44