UFC

(VIDEO) Pettis: Razotkrit ću Diaza, nije tako dobar kao što svi misle!

Nate Diaz
 Screenshot (YouTube)
U samo dva dana ovu je sjajnu video najavu sunaslovne borbe UFC-a 241, koji ćemo narednog vikenda pratiti iz Anaheima, pogledali više od 1.2 milijuna ljudi. I o nam govori s koliko se nestrpljenja iščekuje povratak Natea Diaza u meču s Anthonyjem Pettisom.

Ovog je vikenda elitna promocija napokon izbacila svoju dužu video najavu u trajanju od gotovo tri minute koja najavljuje obračun u velter kategoriji. Sjajan "matchup" analizira i UFC-ov komentator Joe Rogan.

"Samo ga želim razotkriti! Nate nije tako dobar kao što svi misle, a to ćete vidjeti 17. kolovoza. Ovdje se neće raditi o pokazivanju srednjeg prsta jedan drugome. Ja ću ga udarati u lice dok sudac ne prekine meč", poručio je Pettis.

Mlađeg brata iz obitelji Diaz u akciji nismo vidjeli još od kolovoza 2016. godine i revanša protiv Conora McGregora. Diaz je izgubio taj dvoboj većinskom odlukom sudaca nakon pet sjajnih rundi za pamćenje. Pettis je nedavno prešao u velter kategoriju gdje je već u prvom nastupu šokirao svijet nokautiravši bivšeg višestrukog izazivača Stephena Thompsona.

Kako Diaz najavljuje povratnički meč nakon tri godine pauze, provjerite u videu:

Linker
24. travanj 2024 03:29