UFC

(VIDEO) Pogledajte Cormierovu reakciju i komentar na potencijalni meč Tysona i Jonesa

Daniel Cormier
 Screenshot (Instagram)
Mike Tyson protiv Jona Jonesa? Danielu Cormieru se ta ideja nimalo ne sviđa

Legendarni Iron Mike krajem prošloga tjedna se odlučio usporediti boks i UFC pa je tako tom prigodom u jednom trenutku izjavio:

"UFC je popularniji od boksa. Tu su brojke na strani UFC-a. Zar ne? Ali UFC-ov borac neće nikad biti bogatiji od prvoklasnog borca (boksača). Da bi zaradio 100 milijuna dolara, Conor (McGregor) se morao boriti s Floydom (Mayweatherom). A, recimo, Jon Jones... On bi se morao boriti sa mnom ako želi zaraditi ozbiljnu lovu", poručio je bivši svjetski prvak.

Odgovor Jonesa nije se dugo čekao pa je tako UFC-ov pokušao iskoristiti situaciju dok je tema još uvijek vruća.

"Boksat ću s tobom u ringu ako mi obećaš nakon toga pravu borbu u Octagonu. A samo zato što te poštujem, obećavam da ti neću ništa slomiti", napisao je 'Bones' preko Instagrama.

Razmjenu dvojice slavnih boraca potom je na inicijativu Ariela Helwanija prokomentirao i nekadašnji Jonesov rival iz Octagona - Daniel Cormier.

DC, kako stvari stoje, nije oduševljen niti ga zanima meč Tysona i Jonesa.

"Jones i Tyson? U čemu? MMA-u? Ne želim to gledati. To je ludo i to je čudno... Čak i sama ta interakcija mi je toliko čudna. Najbolje da to samo ignoriram. Meni taj meč niste prodali. Uostalom, mislim da Mike samo priča. On se našao pred kamerom, a u takvim situacijama samo pričate, pričate i pričate... A realnost je ta, da bi Jones, ako želi takvu lovu, zaista trebati jedan boksački meč s likom poput njega. On nije u krivu, ali ja jednostavno nisam zainteresiran", komentirao je Cormier, a video njegovog razgovora s Helwanijem možete pogledati u nastavku članka.

Linker
25. travanj 2024 08:13