UFC

(VIDEO) Pogledajte fenomenalan intervju od sat vremena s Diazom na tribinama Madison Square Gardena

Nate Diaz i Ariel Helwani
 Screenshot
Nate Diaz vrlo rijetko radi daje ovako dugačke intervjue kao što je slučaj s razgovorom s Arielom Helwanijem, koji je danas u ponedjeljak, na početku UFC 244 "fight weeka", objavljen na službenom YouTube kanalu ESPN-a.

U gotovo sat vremena dugačkom razgovoru najveća UFC-ova zvijezda u ovom trenutku uz Conora McGregora je progovorio o nadolazećem velikom meču protiv Jorgea Masvidala koji slijedi narednog vikenda u legendarnoj dvorani Madison Square Garden u New Yorku. Upravo se u toj mitskoj dvorani New York Knicksa, na samim tribinama, odvija i intervju između Diaza i Helwanija.

Diaz je odmah na početku razgovora pojasnio kako je uopće došlo do meča protiv Jorgea Masvidala, kao i do "BMF" pojasa za koji će se njih dvojica boriti. Jasno je da Diaz izuzetno poštuje svog protivnika iz svega što je rekao o "Gamebredu", a naglasio je da je sama prozivka nakon pobjede protiv Pettisa bilo veliko priznanje njemu kao borcu.

U jednom dijelu razgovora Diaz je progovorio i o Conoru McGregoru i o trenutačnom stanju njegove karijere, baš kao i o bratu Nicku Diazu za kojeg tvrdi da bi možda mogao biti u kutu za vrijeme meča na UFC-u 244. Nije se htio odrediti o pitanju hoćemo li Nicka u budućnosti gledati ponovno u borilištu ili ne.

Da vam ne otkrivamo sve iz ovog sjajnog intervjua, pogledajte ga sami u nastavku...

Linker
19. travanj 2024 01:00