UFC

(VIDEO) Pogledajte fenomenalnu borbu u kojoj su testirane Zabitove granice

Magomedsharipov vs. Bochniak
 screenshot/YouTube
UFC-ov YouTube kanal bogatiji je za još jednu sjajnu borbu. Zabit Magomedsharipov i Kyle Bochniak 2018. godine odradili su borbu za pamćenje, u kojoj je talentirani Dagestanac postavljen na više neočekivanih ispita. Pogledajte ju!

Zabit Magomedsharipov trenutno je jedan od najuzbudljivijih boraca UFC-ove perolake kategorije. Dagestanac je od svoje prve borbe oduševio spektrom borilačkih vještina koje poznaje i uspješno koristi u Octagonu, a do sada je uspješno prošao kroz sve prepreke koje su matchmakeri postavili ispred njega.

Jedan od najvećih ona je s UFC 223 priredbe održane 7. travnja 2018. godine u New Yorku. Bila je to treća UFC borba za tada 27-godišnjeg borca iz Khasavyurta, a u njoj je bio veliki favorit. Protiv sebe je imao Kylea Bochniaka, borca koji se do tog trenutka u UFC-u nije ničime istaknuo.

Očekivala se laka pobjeda Magomedsharipova, no umjesto toga je viđen 15-minutni rat u kojem je Dagestanac bio bolji, ali Bochniak je pokazao kako nije došao biti prolaznik niti žrtva. Pogađao je sjajne udarce koji bi mnoge tog trenutka uzdrmali, a isto takve je i primao. Do posljednjeg trenutka išao je Bochniak naprijed, tražeći priliku da završi borbu jer je to bilo ono po što je došao. To ipak nije dobio, ali su njih obojica uzeli po 50 tisuća dolara na najbolju borbu sjajne priredbe. Riječ je o onoj priredbi na kojoj je Khabib Nurmagomedov uzeo titulu lake kategorije, a Rose Namajunas po drugi put pobijedila Joannu Jedrzejczyk. Pogledajte ju!

Linker
14. travanj 2024 04:38