UFC

(VIDEO) Pogledajte kako će izgledati nova UFC igrica, tko se nalazi na coveru i što vas sve čeka!

UFC 4 EA Sports
 Screenshot (YouTube)
EA Sports je u subotu konačno i službeno predstavio novu UFC 4 igricu

Konačno smo dobili odgovore na neka od brojnih pitanja fanova koji su s nestrpljenjem čekali nove informacije o UFC 4 video igrici.

Pa krenimo s pitanjem oko kojeg su se najviše vodile rasprave - tko će biti na cover fotografiji?

Ta čast pripala je UFC-ovom prvaku iz srednje kategorije Israelu Adesanyi i vlasniku BMF pojasa Jorgeu Masvidalu.

"Ja sam predstavnik novog vala UFC boraca i stoga je ispravno da predstavljam sport na ovoj UFC igrici nove generacije. Veselim se tome što će fanovi uživati igrajući s mojim likom isto onoliko koliko uživam i ja", rekao je Adesanya u priopćenju za medije.

Obožavatelji ove igrice mogu očekivati i neke nove opcije poput izmijenjenog 'career modea', nove mehanike rušenja i 'submissiona', komentiranja Daniela Cormiera i Jona Anika te nova borbena okruženja poput UFC-ovog APEX kompleksa, 'Action Avenuea', 'The Backyarda' i 'The Kumite' arene iz filma Bloodsport.

"MMA je više od pojasa. Tu se radio o tome tko si kao osoba, ali i o odlučnosti koja tjera borce da se probiju iz nepoznatog u nekoga tko puni arene diljem svijeta. Odrastao sam na borbama po dvorištima stoga sam uzbuđen što je i taj stil borbe uključen u UFC 4 i što će igrači moći prikazati svoj Gamebred mentalitet", glasio je komentar Jorgea Masvidala.

Kako stvari stoje, igrica je trenutno namijenjena PlayStation 4 i Xbox One konzolama, a u prodaju stiže 14. kolovoza.

Spomenimo i kako sve one koji se odluče za 'pre-order' čekaju bonusi u vidu likova Anthonyja Joshue i Tysona Furyja te 'Backyard Customization' i 'Kumite Customization' paketa.

Više detalja saznajte OVDJE.

View this post on Instagram

@stylebender @gamebredfighter

A post shared by Dana White (@danawhite) on

Linker
19. travanj 2024 23:36