UFC

(VIDEO) Pogledajte kako Fergusona testiraju na koronavirus: 'Ovo je bio čudan osjećaj'

Tony Ferguson
 Screenshot (Instagram)
Tony Ferguson otkrio nam je kako izgleda jedan mali dio UFC-ovog sigurnosnog protokola.

Tony Ferguson predvodit će ovog vikenda u Jacksonvilleu veliku UFC 249 priredbu, a po dolasku u hotel koji će idućih nekoliko dana predstavljati njegov dom, 'El Cucuy' je na vlastitoj koži osjetio kako izgleda novi UFC-ov sigurnosni protokol.

A jedna od brojnih sigurnosnih mjera nalaže svim sudionicima ovog eventa testiranje na koronavirus. Taj postupak uključuje i uzimanje brisa nosa što iz priloženog ne djeluje kao nešto najugodnije, ali Tony je to jako dobro podnio uz kratki komentar: "Osjećaj je bio čudan".

UFC je svim borcima i članovima njihovog kuta te svom osoblju i medijima naredio da odrade dva testa. Prvi je za antitijela i otkriva je li osoba ikad imala COVID-19 te se svodi na uzimanje uzorka krvi ubodom u prst. Dok drugi test provjerava je li osoba trenutno zaražena virusom, a to je upravo ovaj koji nam je objavom na Instagramu prikazao poznati UFC-ov borac.

Fergusona, podsjetimo, u glavnoj borbi večeri čeka Justin Gaethje, a uspješnijem od njih pripast će pojas namijenjen privremenom prvaku lake kategorije.

Linker
18. travanj 2024 06:43